En magisk søndagstur

I helgen var formen litt bedre, så godt at jeg var klar for jobb på Mandagen. Og da er man iallefall et steg videre. Jeg er ikke hundre prosent frisk enda heller, men frisk nok til  å være passe aktiv.

På Lørdagen tok jeg med lillesøster på CitySyd på Yes vi leker – lekebutikk. De skulle nemlig avvikle butikken og hadde 70% på alle varer. Det var milelang kø gjennom heele dagen. SYnes synd på dem som jobbet der, for køen tok aldri slutt, og de jobbet som noen helter. Mange handlet flere stappfulle handlevogner, så det tok tid med hver kunde. VI fant diverse selv også, men endte opp med å stå over 30 minutter i kø. Galskap!

På Søndagen slo vi til med en Søndagstur. VI pakket med oss nystekte boller og kakao, og selv om det var både vind og snø, så ble det en fantastisk tur. For akkurat da vi kom frem til skogen, sluttet det å blåse, og det sluttet å snø. VI fikk med oss solnedgangen, og leket masse i skogen hvor vi campet for anledningen. Barna fikk ake og gå på ski, og jeg ble den heldige som måtte legge igjen skia hjemme, og heller trekke barna på akebrett.

0 kommentarer

Siste innlegg