En tøff start på året

Nå er det lenge siden sist jeg blogget, for bloggingen har jeg egentlig lagt på hylla. Men så kriblet det litt i skrivehånden, og plutselig så var jeg tilbake igjen. Og her inne var det mye nytt; både ny bloggplatform og ny innloggingsmetode. Med andre ord, mye nytt å sette seg inn i, men nytt kan være veldig positivt, og dette har jeg troen på.

I Desember hadde vi en vannlekkasje på kjøkkenet vårt, noe som førte til at varmvannstanken måtte stå midt på kjøkkengulvet. Vi hadde egentlig store planer om å ha juleselskap hjemme hos oss, men å grunn av vannlekkasjen og problemene som førte med, så ble det ingen juleselskap hjemme hos oss,.I dag hadde vi noen arbeidskarer på besøk, og de har revet opp gulvet vårt. Heldigvis blir dette ordnet, og vi får byttet gulv på hele stua og kjøkkenet, men det er kjedelig at det skal være så mye rot på gulvet en periode. Det positive er at vi kan velge gulv i annen farge, og det kan jo bli ordentlig bra.

Fire dager etter julaften fikk jeg influensa. Jeg har ikke kjent meg så syk siden da jeg hadde kyssesyken da jeg var 15 år. Jeg har hatt vondt i brystet, halsen, tett i nesen, og vært til legen t0 ganger på en uke. Jeg har hatt masse feber, og formen har egentlig bare blitt verre for hver dag som har gått.

Nå er endelig almenntilstanden bittelitt bedre, men nå har hodepinen overtatt.. Hodet banker, og det kjennes ut som det snart skal sprenge. Har aldri hatt så langvarig hodepine  tidligere, det er så ille til tider at jeg blir svimmel når det står på som verst. Det har vært en tøff start på 2019, og nå går jeg bare å gleder meg til hverdagen begynner igjen.

Jeg har ikke hatt den starten på året som jeg ønsket, for jeg skulle jo starte med trening, og en aktiv livsstil. Jeg hadde så mange planer, men jeg endte bare opp på sofaen, og der har jeg ligget siden. Der ligger jeg enda, og det føles ikke bra. Håper det går over snart, for nå har det pågått i over 12 dager, og det får være nok. Krysser fingrene for at jeg blir bra snart.

0 kommentarer

Siste innlegg