Legevakta

Tidlig i år hadde jeg en periode jeg var ganske dårlig med mye smerter og andre plager. Det endte med at jeg var på legevakta to ganger, og at jeg ble sendt på legevakta enda en gang, men denne gangen fra fastlegen. Og jeg må bare få si dette: Fy søren for en gjeng på St.Olavs Hospital, de er så utroooling flinke, og grundige!

Jeg synes egentlig det er en skremmende opplevelse å ende opp på legevakten, bare tanken får meg til å føle meg dårlig. Men så snart man oppdager at man er i trygge hender, så kan man slappe av litt. Da jeg kom dit den siste gangen, fikk jeg møte 3 sykepleiere, en overlege og en annen lege. Alle skulle de undersøke meg. De multitasket på høy nivå; en stakk meg med nål i hånda, mens den andre målte blodtrykk, og den tredje stilte meg alle mulige spørsmål. Jeg er imponert; Så flinke og så effektive.

Etter 3 timer fikk jeg dra hjem, og alt var heldigvis bra. Og det var flax, for like etterpå gikk mobilen tom for strøm. hahah.. altså, ikke det at mobilen er sååå viktig, men det er passe kjeeedelig å sitte på observasjon i 2-3 timer å bare stirre i veggen.

 

0 kommentarer

Siste innlegg