Påskelekene på Singsås 2024

På Langfredag var vi invitert hos Johnny og Tone på Singsås. Planen var at vi egentlig skulle overnatte, men for å rekke alle påskeplanene vi hadde, valgte vi å dra hjem på kvelden. Johnny og Tone hadde fyrt opp bålpanne til vi kom i 14-tiden, og alt var klart for påskeleker. Vi hadde mange aktiviteter vi skulle bryne oss på, noe som var utrolig morsomt. Dette er en av dagene vi ikke hadde spesielt bra vær i Trøndelag, og det var ganske sur og kaldt vind denne dagen.

På grunn av det kalde været, måtte vi avslutte utendørsaktivitetene en liten stund før vi egentlig var ferdige. Men vi rakk å utføre en del av aktivitetene først, og i tillegg rakk vi å grille lunch på bålpannen.

Inne spilte vi sjakk og brettspill, vi spiste middag og Tone og Lillesøster laget hjemmelaget syltetøy som vi tok på vaflene senere på kvelden. En veldig trivelig dag sammen med Johnny og Tone. Vi kjørte hjem i 21-tiden, fordi vi hadde over en time for å komme oss hjem. Er utrolig glad vi fikk komme på besøk hos dem på Singsås, for nå er det en stund siden sist vi så dem. I tillegg fikk lillesøster bursdagsgaven sin, som var utrolig koselig!

          

0 kommentarer

Siste innlegg